Den amerikanske CFTC legger inn en klage mot fire personer for å ha bedt om midler til å spekulere i BTC – en rapport fra Saumil Kohli

CFTC lagde inn en klage i en amerikansk domstol mot fire individer for påstått bedragersk oppfordring av midler fra kunder for å spekulere i Bitcoin-prisbevegelser.

Den amerikanske CFTC legger inn en klage mot fire personer for å ha bedt om midler til å spekulere i BTC – en rapport fra Saumil Kohli

CFTC lagde inn en klage mot fire individer for påstått uredelig innhenting av penger fra kunder for å spekulere i BTC-prisbevegelser.

Den amerikanske finansregulatoren Commodity Futures and Trading Commission kunngjorde nylig at den hadde inngitt en klage i en amerikansk domstol mot fire individer for påstått bedragerisk innhenting av midler fra kunder for å spekulere i Bitcoin Circuit prisbevegelser. I følge en amerikansk regulator inngav CFTC sin klage i den amerikanske tingretten for det sørlige distriktet i Texas mot Texas-innbyggerne Mayco Alexis Maldonado Garcia, Cesar Castaneda og Rodrigo Jose Castro Molina, og Joel Castaneda Garcia, som er bosatt i Florida.

I følge CFTC-klagen representerte fire individer feilaktig overfor klienter og potensielle kunder at deres virksomhet, Global Trading Club (GTC), brukte ‚mesterehandlere‘ med mange års erfaring med å handle kryptovalutaer og brukte ‚banebrytende handelsroboter‘. De gjorde dette fra minst august 2016 til oktober 2017, bemerket myndigheten. CFTC skisserte videre at de tiltalte hevdet at kundens inntjening ville øke hvis de økte innskuddsbeløpene sine.

De fire personene som er nevnt i klagen lovet klientene en bonus for å henvise andre, i form av en markedsplan på flere nivåer, sa regulatoren i klagen

For å skjule sin svindel la de tiltalte ut villedende og falske handelsuttalelser på nettet. CFTC har påstått at de tiltalte klarte å svindle minst 27 personer til å sette inn minst $ 989.000 hos en eller flere GTC-representanter. CFTC sa i en uttalelse at de søker avskyting av dårlig oppnådde gevinster, sivile pengebøter, permanent registrering og handelsforbud, og et permanent pålegg mot ytterligere brudd på råvareloven og kommisjonens forskrifter, som belastet. Krypto-svindel har økt over land i år blant den pågående pandemien.