Market Wrap: Bitcoin Trading Flat, met een bezit van $9.6K

Na een snelle rally op maandag, blijft de bitcoin in bullish gebied, hoewel de handel vlak was dinsdag.

Bitcoin (BTC) handelde rond $9646 vanaf 20:00 UTC (4 p.m. ET), en behaalde 1% over de vorige 24 uur.

Bij 00:00 UTC op Dinsdag (8:00 p.m.Maandag ET), veranderde de bitcoin handen rond $9.675 op vlekbeurzen zoals Coinbase. Na een onderdompeling aan zo laag zoals $9.571, verzamelde de prijs maar slaagde er niet in om $9.700 te kruisen. De prijs van de bitcoin ligt echter nog steeds ver boven de 10-dagen en 50-dagen voortschrijdende gemiddelden, wat een bullish signaal is voor markttechnici.

Het handelsvolume op Maandag was slechts lichtjes hoger dan het in de loop van de afgelopen dagen was geweest, met het volume van de de vlekbeetmunt van de Muntbeurs bij $112 miljoen. Niettemin, was het hoogst sinds 15 Juni toen het volume $171 miljoen raakte. Voor Dinsdag, is het volume over Muntstukbasis bij $63 miljoen, volgens gegevens van aggregator Scheef.

Het uitwisselingsvolume is zeker lager dan een maand geleden, en de handelaars zijn bezorgd over traditionele aandelen die misschien de prijs van de Bitcoin Era lager trekken indien de voorraden zouden dalen. „Het momentum ziet er goed uit en de crypto-markt is een beetje bullish,“ zei Sasha Goldberg, een senior handelsspecialist bij crypto liquiditeitsverschaffer Efficient Frontier. „Maar het sentiment van de traditionele markten is niet veranderd en het kan deze bitcoin run tegenhouden,“ voegde hij eraan toe.

Bitcoin doet het veruit beter dan de traditionele wereldwijde aandelenmarkten, met een stijging van 38% in 2020.

Michael Gord, CEO van de crypto-makelaardij Global Digital Assets, zegt dat slechte tweedekwartaalrapporten voor sommige overheidsbedrijven de aandelen kunnen doen dalen en enkele crypto-prijsbewegingen terugbrengen. „Ik denk dat we waarschijnlijk meer crypto accumulatie zullen zien totdat de Q2 verdienende rapporten voor overheidsbedrijven worden vrijgegeven, en dan zou ik meer volatiliteit verwachten ten goede of ten kwade,“ zei hij.

Ondertussen, zijn de belangrijke aandelenindexen allen in de groene Dinsdag.

De Nikkei 225 van beursgenoteerde bedrijven in Japan klom 0,50%. De index ervaren winsten in papier, vervoer en onroerend goed om de dag te sluiten hoger.

De FTSE 100-index in Europa steeg met 1,4%. De economische indicatoren in de verwerkende industrie en de retailsector zijn gestegen, wat het vertrouwen van de beleggers heeft aangewakkerd.

De Amerikaanse S&P 500-index steeg met 0,43%. Tech-aandelen hadden grote winsten op de dag, waaronder Apple, dat 2,1% toenam.

ETH/BTC-handelspaarwinsten op de DeFi-woede

Ether, (ETH) de op een na grootste cryptocurrency door marktkapitalisatie, was omhoog Dinsdag, handel drijvend rond $244 en na het beklimmen van 0.65% in 24 uren vanaf 20:00 UTC (4:00 p.m. EDT).

Het etherbitcoin (ETH/BTC) handelsparend paar springt aan hoogte niet gezien sinds eind mei, wat de kracht ether de laatste tijd laat zien. Dit trading pair is beschikbaar op bijna alle cryptocurrency beurzen en koersen ether in termen van bitcoin – bijvoorbeeld, 1 ETH is momenteel gelijk aan 0.02528 BTC. Het is een manier voor crypto-handelaren om te profiteren van prijsbewegingen in de twee grootste digitale activa door marktkapitalisatie. Wanneer een handelaar bullish is op ether ten opzichte van bitcoin, wordt ETH/BTC gekocht; die bullish op bitcoin ten opzichte van ether verkopen het.

De aar in ether tegenover bitcoin kan aan de gedecentraliseerde financià „n van het Ethernetwerk worden toegeschreven, of DeFi, mogelijkheden met de diensten zoals geldschieter Samenstelling, bovengenoemde Matthew Ficke, hoofd van marktontwikkeling voor cryptocurrencyuitwisseling OkCoin.

„ETH/BTC als handelspaar is interessant,“ vertelde Ficke aan de CoinDesk. „Er is een groeiende marktdiscussie over het recente succes van Compound, waardoor de belangstelling voor DeFi-toepassingen toeneemt, waarvan het grootste deel op ether loopt, wat de prijs ervan versterkt.

Andere Märkte

Digitale middelen op het grote bord van de CoinDesk staan meestal op de groene dinsdag. Cryptocurrency winnaars op de dag zijn onder andere zcash (ZEC) met een oogverblindende 11,7%, decred (DCR) met 4,1% en dash (DASH) met een winst van 3,7%. Alle prijsveranderingen waren vanaf 20:00 UTC (16:00 p.m. ET).

In goederen, is de olie in de rode 0.72% Dinsdag aangezien een vat ruwe olie bij $40.27 vanaf perstijd werd geprijst. Goud wordt verhandeld als het gele metaal klom 0,90%, de handel rond $ 1.770 voor de dag.

De schatkistbiljetten van de V.S. waren gemengde Dinsdag. De opbrengsten, die zich in de tegenovergestelde richting als prijs bewegen, waren onderaan het meest op de tweejarige obligatie, in de rode 3%.