Pörssiyhtiö ostaa 150 000 000 dollaria Bitcoinissa, sanoo, että BTC Superior on Yhdysvaltain dollarin hallussa

MicroStrategyn ja Squaren jalanjälkiä seuraten Bitcoin-kaivosyhtiö Marathon Patent Group sijoittaa nyt suuren osan omasta varannostaan ​​BTC: hen.

Marathon osti 150 miljoonan dollarin arvosta BTC: tä hieman yli 31 000 dollarilla Bitcoinista yhtiön lehdistötiedotteen mukaan.

Marathonin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Merrick Okamoto sanoo

„Ostamalla 150 miljoonan dollarin arvosta Bitcoinia olemme nopeuttaneet Marathonin rakentamisen prosessiksi, jonka uskomme olevan tosiasiallinen sijoitusvalinta yksityishenkilöille ja laitoksille, jotka etsivät altistumista uudelle omaisuusluokalle.

Uskomme myös, että osan omien varojemme pitäminen Bitcoinissa on parempi pitkän aikavälin strategia kuin Yhdysvaltain dollareiden pitäminen, samanlainen kuin muutkin eteenpäin ajavat yritykset, kuten MicroStrategy. “

MicroStrategy omistaa nyt noin 70 784 BTC: tä, joiden arvo on yli 2,25 miljardia dollaria kirjoituksen aikana CoinMarketCapin mukaan. Square on ostanut 4709 BTC arvoltaan noin 148 miljoonaa dollaria.

Okamoto toteaa, että Marathon on sopinut 103 060 kaivostyöläisen ostamisesta, joiden odotetaan olevan täysin käytössä varainhoitovuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä.

Toimitusjohtaja sanoo

„Jos kaikki kaivostyöläiset olisivat toiminnassa tänään Bitcoin-verkon nykyisen vaikeusasteen perusteella, tuottaisimme noin 55-60 bitcoinia päivässä. Hyödyntämällä käteisvarojamme investoimaan Bitcoiniin nyt olemme kuitenkin muuttaneet potentiaaliamme olla puhtaasti pelattava sijoitus todellisuuteen.